PLASTICportál - Online műanyagipari fórum

TOOL-TEMP© termékek: Szerszámtemperálók 3 kW- 150 kW fűtőteljesítménnyel Zárt rendszerű vízhűtők 5 kW- 600 kW hűtőteljesítménnyel Zárt rendszerű vízhűtőtornyok Kondicionáló fürdők poliamid alkatrészek kezeléséhez Ipari vízkezelő rendszerek vízkő, alga és biofilm ellen

H-8083 Csákvár, Paulini B. u. 11.
Tel/Fax: 22/300-224 Mobil: 30/530-1385
E-mail:
info@purchasing-office.hu
Web:
http://www.tool-temp.hu
Skype:
tooltemphungary

Hirdo Master Kft

EQUES Coatings
EQUES Coatings NL-5349 Oss, Kantsingel 60.

Innovatív festékrendszerek Víz- és oldószerbázisú festékek minden műanyag- és fémalkatrészekre (polypropilén, HIPS anyagra is)

Hő-, élelmiszerálló és UV-festékrendszerek

Tel.: +31 412 664 000
Fax: +31 412 644 210
Magyar képv.: +36 30 530 1385
http://www.eques.nl


 KERESŐ

Kategóriák szerint:

Írja be a keresendő szót:

Regisztrációs adatlap a cégadatbázisba
Regisztrációs adatlap a cégadatbázisba.

Ensinger s.r.o. ›

Cím: Průmyslová 991, 334 41 Dobřany, Czech republic
Tel: +420 377 972 057
Fax: +420 377 972 059
E-mail:ensinger@ensinger.cz
Weboldal:http://www.ensinger.cz
Kapcsolat: Zdeněk Buráň
Minőségbiztosítás: Zdeněk Buráň
Termékek:
Az Ensinger vállalat CNC megmunkálású műanyag komponenseket gyárt és szállít, a szerelést és telepítést is beleértve. Az Ensinger a németországi anyavállalatában technikai és magas hőmérsékletű műanyagokból félkész árut gyárt, valamint fröccsöntött műanyag elemeket és extrudált pontos ipari és szigetelő műanyag idomokat is szállít. Az Ensinger vállalat termékeit csaknem minden iparágazatban használják.
Megmunkált elemek

Pontos komponensek technikai és magas hőmérsékletű műanyagokból

A megmunkálás időben a leggyorsabb, gazdaságosság szempontjából pedig a legkedvezőbb gyártási folyamat a műanyag komponensek készítésénél – főképp a kis és közepes méretű sorozatok esetén. A különböző típusú műanyagok megmunkálása során szerzett több évtizednyi tapasztalat az Ön számára biztonságot, és a leszállított termékek minőségének megbízhatóságát jelenti.

Modern többtengelyes esztergályozó és marógépekkel, csúcsminőségű számítógépes háttérrel, kiváló minőségű eszközökkel, mérési laboratóriumokkal felszerelve és többéves tapasztalattal rendelkezve szakembereink pontos gépi alkatrészeket gyártanak, rendkívül szűk tűrésmezőkkel.
2014 februárjától az Ön komponensei rendelkezésére áll a csúcsminőségű öttengelyes EMCO MAXXMILL 500 maróközpont komplett szoftverrel a megmunkálás programozásához és szimulációjához.

Az Ensinger vállalat termékei széles portfolióját kínálja a gyártási technológiákkal és anyagokkal együtt, melyeket a konkrét alkalmazás egyedi követelményei alapján készítenek el. Örömmel beszéljük meg Önnel igényeit, és közösen megoldjuk az elemek tervezését és sorozatgyártását is.
• Ensinger, s.r.o.: megalapítás és a megmunkálás kezdete 1993-ban; üzem Chamban – 1980-tól
• Ágazatvezető: Zdeněk Buráň
• Alkalmazottak száma: kb. 30 (Dobřany)
• Tanúsítvány: DIN EN ISO 9001:2009

Az Ensinger vállalattall való együttműködés előnyei
• Megosztott know-how az Ensinger csoport fióküzemei közötti szoros együttműködés során
• Az általunk megmunkált félkész termékek többségét közvetlenül az Ensinger csoport üzemei gyártják
• Széles tapasztalatok az egészségügyi komponensek gyártása terén, beleértve a PEEK Optima ® anyagból készült implantátumokat is (Cham üzem)
• Minőségirányítási rendszer teljes dokumentációval beleértve az alapanyagok és termékek gyártási számának visszakövetését is
• Műszaki tanácsadás a konkrét alkalmazáshoz alkalmas konkrét műanyag kiválasztásánál és ajánlásánál

Géppark:
n/a
Referenciák:
n/a
Márkák:
TECAFINE PE (PE), TECAFINE PP (PP), TECAFINE PMP (PMP), TECAFINE PE10, TECAPRO MT, TECAPRO AM natural, TECAFINE PP GF30, TECARAN ABS (ABS), Polyphenylene ether (PPE) –TECANYL

Ensinger s.r.o.


  Nyomtatás Nyomtatás Vissza   Vissza
Belépés
Azonosító:
Jelszó: