PLASTICportál - Online műanyagipari fórum

TOOL-TEMP© termékek: Szerszámtemperálók 3 kW- 150 kW fűtőteljesítménnyel Zárt rendszerű vízhűtők 5 kW- 600 kW hűtőteljesítménnyel Zárt rendszerű vízhűtőtornyok Kondicionáló fürdők poliamid alkatrészek kezeléséhez Ipari vízkezelő rendszerek vízkő, alga és biofilm ellen

H-8083 Csákvár, Paulini B. u. 11.
Tel/Fax: 22/300-224 Mobil: 30/530-1385
E-mail:
info@purchasing-office.hu
Web:
http://www.tool-temp.hu
Skype:
tooltemphungary

Hirdo Master Kft

EQUES Coatings
EQUES Coatings NL-5349 Oss, Kantsingel 60.

Innovatív festékrendszerek Víz- és oldószerbázisú festékek minden műanyag- és fémalkatrészekre (polypropilén, HIPS anyagra is)

Hő-, élelmiszerálló és UV-festékrendszerek

Tel.: +31 412 664 000
Fax: +31 412 644 210
Magyar képv.: +36 30 530 1385
http://www.eques.nl


 KERESŐ

Kategóriák szerint:

Írja be a keresendő szót:

Regisztrációs adatlap a cégadatbázisba
Regisztrációs adatlap a cégadatbázisba.

BGS Beta-Gamma-Service GmbH & Co. KG. ›

Cím: Fritz-Kotz-Str. 16, Wiehl, 51674, D
Tel: +420 739 087 336, +420 518 324 510
Fax: +420 518 324 510
E-mail: danek@bgs.eu
Weboldal:http://www.bgs.eu
Kapcsolat: Dipl.Ing.Michal Daněk, Ph.D., Sales CEE
Minőségbiztosítás: Dipl.Ing.Michal Daněk, Ph.D., Sales CEE
Termékek:
A BGS Beta-Gamma-Service GmbH & Co KG társaság úttörőnek számit a gyorsított elektronokkal (béta sugárzás) való sugárzás, valamint a gamma sugárzási technika területén ahol teljes körű szolgáltatásokat nyújt az ipari sugárzásokat illetően.
Európában egyedül állónak számítunk a műanyag termékek optimalizációjának teljes körű folyamatait és az egészségügyi termékek fertőtlenítésének ismeretét illetően. Részt vettünk a mára már standarddá vált folyamatok fejlesztésben.
Szolgáltatásaink Németországban három helyen üzemelnek. A gummersbachi Wiehlben, a karlsruheni BRUCHSAban és a regensburgi Saaleban. Nyolc elektronrészecske gyorsítóval és egy gammasugárzóval már majdnem 30 éve adjuk tovább szakmai tapasztalatainkat az ipari sugárzás területén. Cégünk független, közepes méretű cégnek számit. Ügyfeleink számára a megrendelések feldolgozása során ez rugalmasságot, megbízhatóságot, szakszerűséget és szolgáltatásaink körének teljességét jelenti.
A modern termékeknek az ipar és orvostudomány területén egyre többet kell nyújtaniuk. Számunkra is kihívást jelent, hogy a problémákat ügyfeleinkkel közösen, hatékonyan, gazdaságosan és környezetbarát módon próbáljuk meg megoldani. Fő szerepet ezek során az ügyfelekkel való közeli kapcsolat és szolgáltatásaink állandó elérhetősége jelenti.
Műanyagok felületi ellenállásának növelése
A műanyag termékeknek sokkal magasabb követelményeknek kell megfelelniük. Különösen a standard műanyagok érik el nagyon hamar hőellenállásuk határát.
A drága, magas ellenálló képességű műanyagokkal szemben árban megfelelő alternatívának számit a sugaras hálózás. Bízza magát a technológiára, amelyre az elektrotechnikai és autóipar is évek óta számit.
Felületi ellenállás: A sugaras hálózás optimalizálja a standard műanyagok felületi és kémiai ellenállását.
Kopásállóság: A sugaras hálózással készült műanyag termékek sokkal ellenállóbak a kopással szemben, mint a hálózás mentes termékek, ami kifejezetten növeli élettartamukat.
Hőellenállás: Műanyag termékei hőellenállását a BGS egészen 350 ° C-ig növeli.
BGS –az Ön szakembere a sugaras hálózás területén
Műanyag termékek sugaras hálózása / a technológia leírása /
A sugaras hálózás működése azon az egyszerű elven alapul, hogy a gyorsított elektronok (béta sugárzás) a sugárral kezelt anyagokban kémiai reakciót idéznek elő. A sugárzás közben keletkezett energiát felveszi az anyag, szabad gyökök keletkeznek, amelyek együttesen reagálnak és a következő kémiai reakció során jön létre a végtelen háromdimenziós szerkezet, térbeli háló, zselé.
Sugaras fertőtlenítés
A sugaras fertőtlenítés gyorsan, hatékonyan, megbízhatóan öli meg a gamma vagy béta sugárzás segítségével a káros mikroorganizmusokat, mindemellett ökologikusnak számit, mivel a fertőtlenített termékek nincsenek kitéve toxikus kémiai anyagok hatásának.
A sugaras fertőtlenítést sikeresen hasznosítják az egészségügyön belül a biotechnológia területén, csomagolási iparban és más a termékek fertőtlenítését igénylő területeken.

Géppark:
n/a
Referenciák:
n/a
Márkák:
n/a

BGS Beta-Gamma-Service GmbH & Co. KG.

BGS Beta-Gamma-Service GmbH & Co. KG.

BGS Beta-Gamma-Service GmbH & Co. KG.

BGS Beta-Gamma-Service GmbH & Co. KG.

BGS Beta-Gamma-Service GmbH & Co. KG.


  Nyomtatás Nyomtatás Vissza   Vissza
Belépés
Azonosító:
Jelszó: