PLASTICportál - Online műanyagipari fórum

TOOL-TEMP© termékek: Szerszámtemperálók 3 kW- 150 kW fűtőteljesítménnyel Zárt rendszerű vízhűtők 5 kW- 600 kW hűtőteljesítménnyel Zárt rendszerű vízhűtőtornyok Kondicionáló fürdők poliamid alkatrészek kezeléséhez Ipari vízkezelő rendszerek vízkő, alga és biofilm ellen

H-8083 Csákvár, Paulini B. u. 11.
Tel/Fax: 22/300-224 Mobil: 30/530-1385
E-mail:
info@purchasing-office.hu
Web:
http://www.tool-temp.hu
Skype:
tooltemphungary

Hirdo Master Kft

EQUES Coatings
EQUES Coatings NL-5349 Oss, Kantsingel 60.

Innovatív festékrendszerek Víz- és oldószerbázisú festékek minden műanyag- és fémalkatrészekre (polypropilén, HIPS anyagra is)

Hő-, élelmiszerálló és UV-festékrendszerek

Tel.: +31 412 664 000
Fax: +31 412 644 210
Magyar képv.: +36 30 530 1385
http://www.eques.nl


 KERESŐ

Kategóriák szerint:

Írja be a keresendő szót:

Regisztrációs adatlap a cégadatbázisba
Regisztrációs adatlap a cégadatbázisba.

Blecha Kft. ›

Cím: Blecha utca 0490/5 hrsz. , 2423 Daruszentmiklós, HUNGARY
Tel: +36 25 626 600
Fax: +36 25 626 782
E-mail:office@blecha.hu
Weboldal:http://www.blecha.hu
Kapcsolat: Krisztina Holzer
Minőségbiztosítás: -
Termékek:
Egy fiatal és dinamikus csapat vagyunk, akik már több mint 30 éves szakmai tapasztalattal van jelen az alumínium és műanyagipari termékek piacán. Jelenleg pedig 60 országba exportálunk, így ajánlatkérése és rendelése megbízható kézben lesz.Termékeink között széles választékban találhatók a csővezetékek és granulátum továbbító rendszerekhez nélkülözhetetlen kiegészítők, amelyek főleg a műanyag iparban járatos termékek.
Szívókuplung, lefedő kuplung, acélspirálos gumitömlő, kengyel csőbilincs, ankersín, ívidomok alumíniumból/nemesacélból vagy akár üvegből, elágazódarabok, szűkítők, csövek... és még sok egyéb más kiegészítő elem, amely nagyrészt akár raktárról, azonnal elérhetők.

Egyedi igények esetén, a terméklistánkban nem szereplő tételekre is tudunk ajánlatot tenni, ahol csupán néhány hetes szállítási idővel kell ügyfeleinknek számolnia. Nincs más dolga, csak küldje el nekünk a kívánt termék méretezett rajzát, az ötvözetet és a darabszámot. Beszerzésünkkel együttműködve meg próbáljuk a legmegfelelőbb ajánlatot felkínálni.Igény esetén a nálunk vásárolt termékek kiszállítását is megszervezzük, akár méretre vágva is! Ha pedig kérdése merülne fel, irodánk a rendelés menetének minden részletről infomálja Önt.

Raktári programunk:

Blecha_Downloads

Géppark:
n/a
Referenciák:
n/a
Márkák:
n/a

Blecha Kft.

Blecha Kft.

Blecha Kft.

Blecha Kft.

Blecha Kft.


  Nyomtatás Nyomtatás Vissza   Vissza
Belépés
Azonosító:
Jelszó: