PLASTICportál - Online műanyagipari fórum

TOOL-TEMP© termékek: Szerszámtemperálók 3 kW- 150 kW fűtőteljesítménnyel Zárt rendszerű vízhűtők 5 kW- 600 kW hűtőteljesítménnyel Zárt rendszerű vízhűtőtornyok Kondicionáló fürdők poliamid alkatrészek kezeléséhez Ipari vízkezelő rendszerek vízkő, alga és biofilm ellen

H-8083 Csákvár, Paulini B. u. 11.
Tel/Fax: 22/300-224 Mobil: 30/530-1385
E-mail:
info@purchasing-office.hu
Web:
http://www.tool-temp.hu
Skype:
tooltemphungary

Hirdo Master Kft

EQUES Coatings
EQUES Coatings NL-5349 Oss, Kantsingel 60.

Innovatív festékrendszerek Víz- és oldószerbázisú festékek minden műanyag- és fémalkatrészekre (polypropilén, HIPS anyagra is)

Hő-, élelmiszerálló és UV-festékrendszerek

Tel.: +31 412 664 000
Fax: +31 412 644 210
Magyar képv.: +36 30 530 1385
http://www.eques.nl

Műanyag termékek és újrahasznosított profilok mindenkinek

2014-03-20 13:05:45
A fa helyettesítése műanyaggal rögtön több előnnyel is jár: a hosszabb élettartam és a nedvességgel szembeni ellenállóképesség mellett a műanyagok környezetbarát anyagok is, mivel az újrahasznosítással csökken a szemétlerakatokra kerülő műanyag hulladék mennyisége.

Külön említést érdemel, hogy az anyag árban is elérhető. A TOPlast, a.s. vállalat a technológiai műanyagok értékesítésével foglalkozik, egyrészt azok újrahasznosítása útján, másrészt pedig a sokoldalú felhasználást lehetővé tevő TOPeco TM újrahasznosított műanyag gyártásával. A vállalat az anyag gyártására német technológiát alkalmaz, mely már több, mint 40 éve használatos az ilyen termékek gyártásában, s azokat mind a hazai, mind pedig a külföldi piacon forgalmazza. Ez a modern technológia lehetővé teszi technológiai műanyagból készült homogén termékek gyártását (PE, PP, ABS, PS stb.).

A TOPecoTM védjegy az Ipari Tulajdon Hivatala által kerül kiadásra, és lehetővé teszi, hogy azzal kizárólag a TOPlast vállalat jelölje saját termékeit. A védjegy használata alkalmas mindenütt, ahol a fa forgácsolódik, a fém rozsdásodik és a beton reped. Masszív és szilárd, ellenáll minden időjárási hatásnak. A feldolgozást követően nagyon hasonlít a fára, a vágó- és kötőanyagok ugyanazok, mint a fafeldolgozás esetében. A mechanikai tulajdonságokra vonatkozó magasabb követelmények esetében a TOPlast különböző átmérőjű és vastagságú, fémcsövekkel és fémprofilokkal merevített félkész árukat is kínál. Ez a kombináció magasabb terhelés melletti alkalmazást is lehetővé tesz. Minden termék az újrahasznosítás kézzel fogható eredménye.

A műanyagfeldolgozással foglalkozó vállalatok, melyek különböző műanyag termékek gyártásával foglalkoznak, a közelmúltig a maradék műanyagokat vagy selejteket a hulladéklerakatban helyezték el, vagy elégették. Az ún. termovalorizációs folyamat - az égetés - sokkal jobban megterheli a környezetet, mint az újrahasznosítás. Ezért a műanyagot újrahasznosítjuk - recikláljuk -, értékesítjük, s ezáltal új életetadunk neki. Ügyfeleink gyakran lelkesedéssel és meglepetéssel jellemzik tevékenységünket. Éppen ezért örülünk, hogy évről évre egyre növekszik ügyfeleink száma, és ez bennünket is motivál, hogy javítsuk tevékenységünket, - mondta Ing. Bohuš Potočňák, a TOPlast, a.s. vezérigazgatója és igazgatósági tagja.


Az újrahasznosított műanyag felhasználásának lehetőségei: városok, falvak, iskolák, építkezési vállalatok, természetes személyek, kutatás

A TOPlast számos területen igazolja az újrahasznosított anyagok alkalmazhatóságát. Az építkezési vállalatok és természetes személyek körében közkedveltek a kerítések készítéséhez használható műanyag lapok. Műanyag lapok, a kerítés kitöltőanyaga - ez csak néhány a lapok számos megnevezése közül, melyek egyaránt használhatók már meglévő fakerítések cseréjéhez, ahogy teljesen új kerítések építéséhez is. Alkalmasak fémszerkezetekre való felszerelésre. A lapok általában 2 méter hosszú kivitelben készülnék, egy-egy ívvel mindkét végükön, a lapok természetesen fűrészelhetőek, a megrendelő kívánsága szerint méretre vághatóak. A 12. sz., D-100x25-2000 profil / szé x mé x ho / szép profiljának köszönhetően emelkedik ki - minőségét és árát tekintve a falapokkal vethető össze. A szereléskor a 2 m hosszú lemezt három ponton kell rögzíteni, az 1 m hosszú lemezt elég 2 ponton.

A városok és falvak vonatkozásában a pad számos objektum nélkülözhetetlen részét képezi. A közkedvelt padok közé tartozik az L-bench típusú, masszív kivitelezésű pad, mely különböző színekben érhető el. A pad több módon is rögzíthető a talajba. Az olcsóbb változat a lemezekből készült teljesen műanyag pad. A lemezek fémmel merevíthetők, kitámaszthatók, megmunkálható az élük, valamint az ügyfél igényei szerint többféle változatban is előkészíthetők, pl. 2 + 2 (két lap az ülésre és két lap háttámlaként), esetleg 3 + 2 kivitelben, 150 cm vagy 200 cm hosszúságban. Ugyanúgy, ahogy a fa, úgy a fémek is helyettesíthetők műanyagokkal, pl. csatornafedelek vagy elosztószekrények gyártásakor. A vállalat többi terméke a honlapon érhető el.

Az iskolák és óvódák részére ugyancsak kültéri elemek széles választékát kínáljuk, pl. homokozókat, gerendákat, különböző ülőkéket, valamint 25 további elemet, melyek talajburkolásra, ülőkék, padok, kerítések készítésére alkalmasak, mászókákat, balkonokat, tolókapukat, parkban és kertben telepíthető padokat, virágtartókat, talajburkolatokat, teraszokat, komposztálókat, amfiteátrumokat, oszlopokat, ajtóküszöböket, kerti házikókat, hóvédelmi akadályokat, homokozókat, kisvonatokat, gyerekjátékokat, gerendákat, körhintákat, burkolatokat, fedeleket, védőkorlátpokat és számos más terméket. Minden elemet különböző mennyiségben, színben tudunk legyártani, ill. az ügyfél kívánsága szerint méretre vágni. Raktárunkban húszezer profil érhető el különböző színekben. Igény szerint 5 munkanapon belül egyedi színárnyalatban is le tudjuk gyártani a kért terméket.

A TOPlast vállalat a műanyag termékek és profilok gyártása és forgalmazása mellett részt vesz az környezetvédelmi és műszaki irányultságú egyetemi kutatásokban is. A TOPlast a.s. részt vesz az árvízvédelmi akadályok fejlesztését célzó projektben, ahol igazoltuk az újrahasznosított műanyag profilok alkalmasságát.

www.toplast.com

szerző: Ing. Bohuš Potočňák, a TOPlast, a.s. vezérigazgatója és igazgatósági tagja, bohus kukac Toplast.com

Nyomtatás Nyomtatás Lap teteje   Lap teteje Vissza Vissza
Belépés
Azonosító:
Jelszó:

Műszer- és méréstechnikai szaktanácsadás

All for plastic and rubber

hirdetés

Ampacet Corporation

AMPACET CORPORATION
WARSAW MANUFACTURING PLANT WAREHOUSING FACILITY
Ul. Matuszewska 14,
03-876 Warszawa,
Poland
Tel: (+48) 22 332 35 20 (english),
Tel: (+48) 609 537 000 (magyar),
Fax: (+48) 22 332 35 24
www.ampacet.com

További részletek»»
H-000040

Expert of Mould Conception and Injection Process

BOURBON AP Nitra, s.r.o.

Place of work
Čab 280, Čab-Lahne, 951 24 Nové Sady, Nitra, Dolný Kubín, Abroad - Others

Contract type
full-time

Start date
upon agreement

Salary offered (gross)
interesting salary conditions

Company address

BOURBON AP Nitra, s.r.o.
Čab 280, Čab-Lahne
951 24 Nové Sady

Contact

Contact person: Alica Kudláčová
Tel.: 037/792 11 18
E-mail: send CV

Send CV to the company

H-000039

Compaund LDPE muanyag

Eladó Compaund LDPE muanyag - alkalmas vékonyabb fólia gyártására. Compaund alkalmas vastagabb fóliák gyártására is. Alkalmas cső gyártására is. MFR 190 ° / 5,00 kg ISO 1133-1199, 1 - 3 g / 10 perc

Kontakt: Beáta ®eltvayová, e-mail:plastics@ekolumi.sk, telefon: +421 903 990 001

H-000038

LDPE, HDPE, PP granulátum

Kategória: Alapanyag

Versenyképes áron LDPE, HDPE, PP granulátumot kínálunk! Többféle típus, mennyiség, kiszerelés elérhető áron.

Kapcsolat: Ing. Vlastimil Kolárik, ker. vezető, GSM: + 421 905 606 443, vkolarik@uniplast.sk