PLASTICportál - Online műanyagipari fórum

TOOL-TEMP© termékek: Szerszámtemperálók 3 kW- 150 kW fűtőteljesítménnyel Zárt rendszerű vízhűtők 5 kW- 600 kW hűtőteljesítménnyel Zárt rendszerű vízhűtőtornyok Kondicionáló fürdők poliamid alkatrészek kezeléséhez Ipari vízkezelő rendszerek vízkő, alga és biofilm ellen

H-8083 Csákvár, Paulini B. u. 11.
Tel/Fax: 22/300-224 Mobil: 30/530-1385
E-mail:
info@purchasing-office.hu
Web:
http://www.tool-temp.hu
Skype:
tooltemphungary

Hirdo Master Kft

EQUES Coatings
EQUES Coatings NL-5349 Oss, Kantsingel 60.

Innovatív festékrendszerek Víz- és oldószerbázisú festékek minden műanyag- és fémalkatrészekre (polypropilén, HIPS anyagra is)

Hő-, élelmiszerálló és UV-festékrendszerek

Tel.: +31 412 664 000
Fax: +31 412 644 210
Magyar képv.: +36 30 530 1385
http://www.eques.nl

A Nordson EFD új kézi, pneumatikus és vezeték nélküli pisztolyokat kínál kétkomponensű ragasztóanyagok adagolásához

2015-05-12 09:30:13
A ragasztóadagoló pisztolyok tartós, ergonomikus és felhasználóbarát megoldást kínálnak

A Nordson EFD, a Nordson vállalata (NASDAQ: NDSN), a precíziós folyadékadagoló rendszerek világelső gyártója a kétkomponensű ragasztóanyagok adagolására szánt kézi, pneumatikus és vezeték nélküli pisztolyok új sorozatával jelentkezik. A pisztolyok segítségével még a legsűrűbb anyagok adagolása is könnyebbé válik és kevesebb kényelmetlenséggel jár. A 26:1-es löketaránynak köszönhetően a lágyabb mozdulatokkal is több anyag juttatható a célfelületre az adagolóbillentyű minden meghúzásával. A könnyű és ergonomikus kialakítású adagolópisztolyok megtöltését nagyban megkönnyíti az egyedi biztonságos pattintós megoldás. A pisztolyok az építés-szerelésben, az autóipar értékesítés utáni piacán, a repülőgép- és űriparban olyan alkalmazási területeken teszik lehetővé a kétkomponensű anyagok adagolását, mint a repedések kitöltése, horgonyzás betonba, rögzítések, szélvédők beszerelése/cseréje és lökhárítók javítása.

A Nordson EFD a közelmúltban a pisztolyok beszállítására vonatkozóan partnerséget épített ki az Albionnal, amivel a Nordson EFD bővítette a termékkínálatát. Az adagolópisztolyok számos különböző méretben, komponensarány-változatban és különféle betöltési lehetőségekkel kaphatók.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk az Albionnal a patronos pisztolyok beszállítása terén”, mondja Anthony Martucci, a Nordson EFD termékvonal-menedzsere. „Mindig is nagyra tartottam az Albiont, mint vállalatot, ügyfeleink egyikeként és a kétkomponensű anyagok piacának kiváló szakértelemmel rendelkező információforrásaként egyaránt. Ezek a szerszámok legendás minőséget és csúcskategóriás kialakítást kínálnak, ami az EFD patronok, keverők és egyéb termékek optimális teljesítményét garantálja a végfelhasználó számára.”

Az új adagolópisztolyok hosszabb eszközélettartamot biztosítanak. Ahogy a szerszámok öregszenek, általában elhasználódnak, és csereeszközöket kell rendelni. A Nordson EFD kézi adagolópisztolyain egy állítócsavar lehetővé teszi a hajtásrendszer meghúzását, és ezáltal a szerszám élettartamának meghosszabbítását, illetve a holtjáték kiküszöbölését. A hajtásrendszert emellett kettős markolatlemez és acél adagolóbillentyű védi leejtés esetén.

A légnyomás által működtetett pneumatikus pisztolyok névleges üzemi nyomása 8,27 bar (120 psi). A léghenger tetején elhelyezett fogantyú könnyű, felhasználóbarát kezelést tesz lehetővé. A közvetlenül az adagolóbillentyű felett lévő gombbal a felhasználó egyetlen gyors ujjmozdulattal válthat a dugattyúrúd előre- és hátrafelé irányuló mozgása között.

A vezeték nélküli pisztolyok egy megbízható, Milwaukee gyártmányú 18 voltos lítiumion akkumulátorral kaphatók. A pisztoly kis súlyú, és a pneumatikus pisztolyhoz hasonlóan a hajtásmechanizmus felett egy fogantyú található rajta. Az akkumulátor töltöttségi szintjét egy digitális kijelző mutatja. Ezeken a pisztolyokon a hajtásmechanizmuson egy sebességszabályzó tárcsa is található, ami biztosítja, hogy a készülék a megfelelő sebességgel adagolja a ragasztóanyagot.


Obchodná kancelária (prac. dni 8:00-14:00):

Halköz Üzletház, I. em. 112.

Simonffy u. 4-6.

4025 Debrecen

Marianna Bara
Sales and Customer Support Hungary and SEE
Tel: +36 52 536 444
GSM: +36 30 573 4848
Marianna.Bara@nordsonefd.com

Východné Maďarsko:

Alexander Schmidt

Application Specialist & Technical Support Hungary
GSM: +36 30 60 63 878

alexander.schmidt@nordsonefd.com

Západné Maďarsko:

Péter Kosaras

Application Specialist & Technical Support Hungary
GSM: +36 70 63 20 300

peter.kosaras@nordsonefd.com


Nyomtatás Nyomtatás Lap teteje   Lap teteje Vissza Vissza
Belépés
Azonosító:
Jelszó: