A BGS társaság a németországi Bruchsal-ban gamma sugaras sugárzó berendezést épít

2015-06-04 12:48:25
A BGS Beta-Gamma-Service GmbH & Co. KG társaság, melynek székhelye a Köln mellett lévő Wiehl-ben található, és élenjáró német szolgáltató a sugárzásos technológia területén, megközelítően 14 millió EUR értékű befektetést valósít meg a gamma sugárzású berendezések építésével. Az új létesítmény a BGS társaság bruchsali üzemében kerül kiépítésre Karlsruhe közelében és a maximális kapacitása 80 000 paletta lesz évente.

A társaság ügyvezető igazgatója Dr. Andreas Ostrowicki ezt ily módon kommentálja: „Örömmel tölt el bennünket, hogy képesek leszünk az egészségügyi termékek és "Life-Science" termékek területén intenzív fejlődésnek induló piacon a sterilizáló kapacitás iránt keletkezett sürgős szükségletre megadni a kért szolgáltatásokat. Mint a "Life-Science"területén működő innovatív társaságok partnere ezzel a bővítéssel megvalósítjuk a jövőbe irányuló csúcsminőségű szolgáltatás nyújtási stratégiánk egy részét.“

Az új gamma berendezés indítását 2017 első negyedévére tervezzük, a projekt rendezési tervével kapcsolatos döntés pozitívan zárult.

Dr. Andreas Ostrowicki: „A bruchsali terület mellett a Báden-Württembergi egészségügyi ipar különleges jelentősége, és a Bruchsalra való kiváló logisztikai kapcsolat miatt döntöttünk, amely lehetővé teszi a Délnyugat-Németország, Svájc és Franciaország jó elérhetőségét.

A BGS Beta-Gamma-Service GmbH & Co. KG társaság már 1981-óta úttörője a béta és gamma sugárzás ipari alkalmazása területén az egészségügyi termékek sterilizációja és a műanyag alkatrészek hálózása terén. A BGS társaság mint az egészségügyi és "Life-Science" ipar illetékes partnere biztosítja a sterilizáció érzékeny lépését.

A béta és gamma sugárzás gyorsan, biztonságosan és ökológiai módon számolja fel a kórokozókat. A BGS társaság Németországban három üzemben (Saal, Bruchsal és Wiehl) egy gamma berendezést és nyolc elektrongyorsítót üzemeltet.

A cég tanúsítvánnyal rendelkezik a ČSN ISO 9001, ČSN EN ISO 13485 és ČSN EN ISO 11137 szabványok szerint.


Kapcsolat CsK területén:

Ing. Michal Daněk, Ph.D.

BGS Beta-Gamma-Service GmbH & Co. KG

Masarykova 378, Strážnice 69662, ČR

Tel./Fax.: +420-518324510; Mob: +420-739087336

e-mail: danek@bgs.eu

http://www.bgs.eu/