MicroMark™ spray jelölőrendszerek

2015-10-01 10:25:14
A MicroMark™ permetező jelölőrendszereket hasonló alkatrészek, megfelelt / nem megfelelt termékek, vagy a gyártási, illetve tesztelési állapot jelölésére lehet használni.
A MicroMark® spray jelölőrendszerek egyenletes, 5,0 és 30,4 mm (0,20″ és 1,20″) átmérőjű köröket vagy csíkokat készítenek eltömődés és túlzott anyagfelhordás nélkül. A szelepek kézzel vagy más rendszerek segítségével aktiválhatók, így a jelölés tervezett időközökben vagy jelfogadásonként végezhető.

MicroMark® (MM781-SYS) spray jelölőrendszer

Olyan jelölőtintákhoz és festékekhez, amelyek nem igényelnek recirkulációt. Az alacsony karbantartást igénylő permetező jelölőrendszer 5,0 és 30,4 mm átmérőjű köröket vagy sávokat készít. Az egyes ciklusokat követő programozható hosszúságú levegőkésleltetés megakadályozza az eltömődést. Ez által jelentősen csökken a karbantartás szükségessége és rövidül az állásidő is.

MicroMark® (781RC) recirkulációs spray jelölőrendszer

A recirkulációs szivattyúnak, amely szuszpenzióban tartja a pigmenteket, és az egyes ciklusokat követő programozható hosszúságú levegőkésleltetésnek köszönhetően - mely kitisztítja a porlasztó fúvókákat - kiküszöböli az eltömődést, a karbantartást és az állásidőt, amelyekkel standard jelölőrendszerek esetében találkozunk.

Mrs. Marianna Bara
Sales and Customer Support Hungary and SEE
Nordson EFD

Tel: +36 52 536 444
E-mail: Marianna.Bara@nordsonefd.com

Mr. Alexander Schmidt
Technikai támogatás Kelet-Magyarország
Tel GSM: +36 30 60 63 878
E-mail: alexander.schmidt@nordsonefd.com


Mr. Péter Kosaras
Technikai támogatás Nyugat-Magyarország
Tel. GSM: +36 70 63 20 300
E-mail: peter.kosaras@nordsonefd.com

http://www.nordsonefd.com/