Ensinger - megmunkált műanyag elemek

2015-11-26 13:52:10
Az Ensinger vállalat CNC megmunkálású műszaki műanyag komponenseket gyárt és szállít, a szerelést és telepítést is beleértve.

Az Ensinger a németországi anyavállalatában műszaki és magas hőmérsékletű műanyagokból félterméket gyárt, valamint fröccsöntött műanyag elemeket és extrudált pontos ipari és szigetelő műanyag idomokat is szállít. Az Ensinger vállalat termékeit csaknem minden iparágazatban használják.
Pontos komponensek technikai és magas hőmérsékletű műanyagokból

A megmunkálás időben a leggyorsabb, gazdaságosság szempontjából pedig a legkedvezőbb gyártási folyamat a műanyag komponensek készítésénél – főképp a kis és közepes méretű sorozatok esetén. A különböző típusú műanyagok megmunkálása során szerzett több évtizednyi tapasztalat az Ön számára biztonságot, és a leszállított termékek minőségének megbízhatóságát jelenti.

Modern többtengelyes eszterga és marógépekkel, csúcsminőségű számítógépes háttérrel, kiváló minőségű eszközökkel, mérési laboratóriumokkal felszerelve és többéves tapasztalattal rendelkezve szakembereink pontos gépi alkatrészeket gyártanak, rendkívül szűk tűrésmezőkkel. 2014 februárjától az Önök késztermék gyártásához rendelkezésére áll a csúcsminőségű öttengelyes EMCO MAXXMILL 500 maróközpont komplett szoftverrel a megmunkálás programozásához és szimulációjához.

Kapcsolat:

Slávik Gábor
mob: +421 911 547 626
e-mail: slavik@ensinger.cz
http://www.ensinger.cz/