Pontosan az előírt adagokban

2016-06-13 14:29:07
A Nordson EFD új automatizált folyadékadagoló rendszerei a pontos adagolást a gyors és egyszerű programozással ötvözik

Az új PRO sorozat teljes körű, képfeldolgozással irányított, automatizált adagolási megoldást kínál.

A PRO sorozat intelligens képfeldolgozó CCD-kamerával rendelkezik, ami részletes képeket készít az alkatrészekről, majd ezeket nagy felbontású digitális fájlokká alakítja, és ezzel a kulcsfontosságú funkcióval leegyszerűsíti a mun­kaigényes programozást. A képfeldolgozó rendszer az EFD kifejezetten a pontos folyadékadagoláshoz kifejlesztett, új DispenseMotion™ szoftverével integráltan üzemel.

A PRO4L sorozatban emellett teljesen integrált lézeres magasságérzékelés is működik, ami a termék felületé­nek magasságváltozásait észlelve korrigálja az adagolási magasságot, elkerülve ezáltal az egyenetlen lerakódáso­kat és az adagolófej vagy a munkadarab sérülését.

A PRO sorozat speciális, képfeldolgozással irányított DispenseMotion szoftvere egyszerűbbé teszi a rendszerbe állítást, és az adagolási útvonal képernyőn megjelenített előnézetével megkönnyíti a programozást. Az adago­lófejet pontosan a kívánt pontra lehet irányítani. A DXF-, CAD- és Excel-fájlok importálása és átalakítása egyaránt egyszerű. A valós háromdimenziós mozgásvezérlés pon­tok, vonalak, körök, ívek, összetett ívek és komplex mintá­zatok könnyű programozását teszi lehetővé.

A Nordson EFD új rendszereit kifejezetten az EFD fecsken­dős és szelepes rendszereinek használatával végzett pontos folyadékadagolásra tervezték és konfigurálták. A 200×200- as, 300×300-as, 400×400-as és 500×500-as platformméretek az ügyfélalkalmazások széles körét lefedik, és önálló rend­szerként vagy automatizált megoldások részeként egyaránt használhatók. Könnyen integrálhatók gyártósoros, forgóasztalos és raklap-összeállító rendszerekbe.


Mrs. Marianna Bara
Sales and Customer Support Hungary and SEE
Nordson EFD

Tel: +36 52 536 444
E-mail: Marianna.Bara@nordsonefd.com

Mr. Alexander Schmidt
Technikai támogatás Kelet-Magyarország
Tel GSM: +36 30 60 63 878
E-mail: alexander.schmidt@nordsonefd.com

Mr. Péter Kosaras
Technikai támogatás Nyugat-Magyarország
Tel GSM: +36 70 63 20 300
E-mail: peter.kosaras@nordsonefd.com

http://www.nordsonefd.com/