Megindult a jelentkezés Közép-Európa legnagyobb műanyagipari B2B találkozójára – októberben jön a 2nd Central European Plastics Meeting

2018-06-25 14:25:15
Idén októberben ismét összegyűlik Közép-Európa műanyagiparának krémje, hogy egy újszerű, személyes találkozókra épülő rendezvény keretében új üzleteket és szakmai ismeretségeket kössenek. A régió és Európa legfontosabb alapanyaggyártói közül már többen felsorakoztak a tárgyalóasztaloknál; most a műanyagfeldolgozókon a sor, hogy bebiztosítsák helyüket a számukra legtöbb sikerrel kecsegtető tárgyalásokon.

A magyar székhelyű myCEPPI műanyagipari tanácsadó cég 2018. október 8-9-én Siófokon immár másodszor rendezi meg népszerű B2B üzleti találkozóját. A 2nd Central European Plastics Meeting keretében ún. Host cégek (jellemzően alapanyag- és mesterkeverék-gyártók, disztribútorok, gép- és segédberendezés-gyártók) fogadják a műanyagfeldolgozó szektorból érkező Látogató cégeket, irányított váltásban zajló rövid és célratörő négyszemközti tárgyalásokon.

A Látogató cégek számára jelenleg is tart a regisztrációs időszak. A regisztráció, illetve ezt követően a jelentkezési díj befizetése után nyílik meg a lehetőség, hogy a Látogatók tárgyalási időpontokat foglaljanak a számukra legígéretesebbnek tűnő beszállítókhoz, potenciális üzleti partnerekhez. Az idejekorán regisztráló Látogatók akár naponta tíznél is több tárgyalási időpontot foglalhatnak.

A Host cégek regisztrációja is javában zajlik; már megerősítette részvételét többek közt az A.Schulman, a Balkan Polymers, a Braskem, az Explast, a Granulat, a HIP-Petrohemija, az Inno-Comp, a K.D.Feddersen, a LyondellBasell, a MOL, a Slovnaft, a SABIC, a SOLVAY, az Ultrapolymers, és a TELKO. A szervezők számos további neves alapanyaggyártóval, kereskedővel, gépgyártóval és egyéb szereplővel állnak kapcsolatban, és összesen 40 Host céget várnak a rendezvényre.

A tárgyalások órarendjének kialakítása során a Hostok maguk igazolják vissza a Látogatók bejelentkezéseit, a szabad időpontok függvényében. Az előzetes érdeklődés minden oldalról nagy, és az idő előrehaladtával folyamatosan telnek majd be a tárgyalási időpontok. Érdemes tehát a Látogatóknak időben regisztrálni, hogy bejuthassanak az általuk preferált cégekhez, és így maximálisan ki tudják használni és a maguk javára fordítani a tárgyalási lehetőségeket.

És ez még nem minden: a résztvevőket az első nap végén egy vacsorával egybekötött, kötetlen zenés program várja, ahol immár informális keretek közt folytatódhatnak a napközben elindult beszélgetések. A kétnapos program során ezen kívül különféle szakmai előadásokon vehetnek részt a Látogatók; valamint megtekinthetik várhatóan 25 kiállító, többek közt az EREMA és a FANUC legújabb ajánlatait.

"A 2nd Central European Plastics Meeting Látogatói egy reprezentatív üzleti vacsora árának megfelelő összegért kétnapos intenzív szakmai programot kapnak, üzletorientált tárgyalási lehetőségeket az iparág legfontosabb szereplőivel, és ráadásként egy baráti hangulatú vacsorát a régiós műanyagipari elit társaságában. Bátorítok minden potenciális Látogatót, hogy minél előbb regisztráljon a rendezvényre", mondta Bűdy László, a myCEPPI ügyvezető igazgatója.

A Látogatók jelentkezését és regisztrációját a myceppi.com/b2b/latogatoknak/ weboldalon várják a szervezők. További információ, árak és elérhetőségek: www.plasticsmeeting.com