Új ügyvezető igazgató Magyarországon

2014-08-07 10:54:35
Lányi Márton (37), aki 2006 óta több pozíciót töltött be a Kühne + Nagel-nél, július 1-től a teljes magyarországi működés irányításáért felel.

Lányi Márton 2006-ban kezdte karrierjét a Kühne + Nagel-nél. Mint a kelet-európai közúti üzletág regionális operatív vezetője, tevékenyen részt vett a cég gyűjtőhálózatának fejlesztésében. 2008-tól 2014 júniusáig a magyarországi szervezet közúti operációját vezette. Az ügyvezetői pozícióban Élő Elemért követi, aki hét sikeres év után május 31-ével a visszavonulás mellett döntött.

“A Kühne + Nagel 1992-ben lépett a magyar piacra. Azóta folyamatosan bővítette szolgáltatásának körét és logisztikai infrastruktúráját. Meggyőződésem, hogy Lányi Márton szakértelme és piacismerete jelentősen hozzájárul jövőbeli sikereinkhez” mondta Bob Mihok a Kühne + Nagel kelet-európai régiójának igazgatója.
Kühne + Nagel

A hozzávetőlegesen 63 000 alkalmazottal, a több mint 100 országban található 1000 telephellyel, a Kühne + Nagel cégcsoport a világ egyik vezető szállítmányozója. Erős piaci pozíciója a tengeri, légi, közúti szállításból és raktárlogisztikából ered, középpontban az IT-alapú vezető logisztikai megoldásokkal

A Kühne + Nagel Magyarországon 3 helyszínen több mint 650 munkatárs segítségével kínálja szolgáltatásait.

További információért látogassa meg a www.kuehne-nagel.hu weboldalunkat.